Slaapkamer

 
 

Iedereen heeft andere gewoonten, andere smaken als het gaat over slaapkamertemperatuur of slaapkamerinterieur. CALIDUM biedt een waaier aan mogelijkheden om u de perfecte condities te bezorgen, rekening houdend met uw behoeften en uw smaak.

 

Wenst u een onzichtbare basisverwarming in plafond of aan de wand dan komt u al snel bij de WE LINE terecht. De witte toestellen verdwijnen als het ware in het interieur en horen daarom bij de best sellers in de reeks. Indien u een persoonlijke touch wenst te geven dan kan dit ook met een gekozen (of eigen ontworpen) matte foto die geprint wordt op de WE LINE.

 

Is uw kamer slecht geïsoleerd waardoor de straling mogelijk verloren gaat of moet u grotere hoogtes overbruggen ? Dan is de ECLIPS misschien voor u de ideale warmte-oplossing. Op basis van middengolfbestraling zorgt de Eclips voor de typische NO GLARE straling (= GEEN LICHT) waardoor ze ook ‘binnen’ toepasbaar is. De Eclips gebruikt hiervoor keramische verwarmingstechnologie, standaard uitgevoerd in zwart aluminium. Is uw slaapkamer het verlengde van uw leefwereld waarbij accenten en extra verwarmingselementen mee uw interieur bepalen dan biedt de EMERAUDE reeks functioneel comfort gekoppeld aan design. De bijgevoegde sjablonen zorgen bij deze glasreeks dat de installatie eenvoudig kan gebeuren mits er elektriciteit (stopcontact) in de buurt is. Zo kan een verbouwing zonder kap of breekwerk toch een verrassend, aangenaam resultaat betekenen in warmtecomfort.

 

Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden