Fabriek & Magazijn

 
 

Comfortabel werken betekent werken in een omgeving die is uitgerust met de nodige faciliteiten. Warmte speelt hierin een belangrijke rol. Ecologisch gezien is het voor de werkvloer of het magazijn nadelig dat er continu passage is en er onvermijdelijk binnen en buitengelopen wordt. Men creërt willens nillens warmteverliezen.

Deze areas hoeven nochtans ‘niet overal’ of overal ‘even veel’ verwarmd te worden. Dit is niet economisch! Ons INDUSTRIE gamma kan voor grote of moeilijk te verwarmen ruimten de juiste oplossing bieden.

De APOLLO doet al meer dan 25 jaar dienst in de industriële sector. De hoogwaardige infraroodverwarmer is speciaal ontworpen om grote, moeilijk te verwarmen gebouwen (Kerken, sportcomplexen, fabrieken, luchthavens, …) te verwarmen waarvoor een krachtige, effectieve, energie-efficiënte verwarmingsoplossing vereist is. De gestroomlijnde Apollo infraroodverwarmers bieden een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en eenvoudige installatie.

Ze zijn beschikbaar van 1 kW tot 18 kW configuraties. In vergelijking met andere vormen van verwarming, biedt het assortiment industriële ruimteverwarmingstoestellen vele voordelen, zoals lage bedrijfskosten, op maat gemaakte RAL-kleuren, en compatibiliteit met energiebesparende controllers.

Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden