Badkamer

 
 

De grootste troef die CALIDUM voor uw badkamer in petto heeft, is ongetwijfeld de verwarmde spiegel (MIRROR HEATING). Gedaan met de waas op uw spiegel wanneer u de douche verlaat!

De spiegel kan zowel horizontaal (boven de wastafel) als verticaal bevestigd worden.

De discretere WE LINE, beschikbaar in wit (RAL 9016) wordt dankzij zijn lichtgewicht zelfs aan het plafond bevestigd. Met de gewone aan en uit-knop of voorgeprogrammeerd met de CALIDUM thermostaat-kit zorgt u ervoor dat uw badkamer de aangename warmte geeft tijdens de drukke ochtendshift terwijl u toch energiezuinig verwarmt.

De stuk voor stuk prachtige foto’s die op de comfortabele INOX body van de PICTURE HEATING geprint worden, geven uw badkamer een gepersonaliseerde ZEN look.

In de badkamer kan u ook gebruik maken van de TOWELL DRYER (handdoekdrogers). Deze toestellen zijn bedoeld om uw handdoeken te verwarmen als u de douche verlaat. U mag wel niet verwachten dat deze toestellen de ganse badkamer zullen verwarmen. De warmte kruipt in eerste instantie in het drogen/verwarmen van de handdoek.

Kan het nog eenvoudiger dan met de ORION plug & play kit voor een simpel én snel stralingsplafond ? De Orion module combineert isolatie, verwarming én elektrische aansluiting. Het resultaat na de gyproc afwerking is een plafond met een breed en zacht stralingsoppervlak in uw badkamer.

 

Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden