Bar

 
 

Niets is zo gezellig als een glas met vrienden, collega’s te drinken in een bar na een vermoeiende dag, een intense sportprestatie, …. In de horeca geldt de boodschap om geen overshoot te doen in personeel maar ook in energie : daar waar de tafeltjes staan, daar waar het cosy moet zijn, daar en daar alleen wil CALIDUM zijn.

CALIDUM heeft de juiste producten in haar gamma om uw bar aantrekkelijk, gezellig én economisch verantwoord aan te kleden. Behorende tot het elite-assortiment hebben de BAHAMA infraroodverwarmers unieke glinsterende goud reflectoren en speciaal ontworpen lampen met een lage verblindingsfactor. Ze worden veel geplaatst in bars, luifels, restaurants omdat ze eerder onopvallend een zekere elegantie toevoegen aan de omgeving. Bahama is leverbaar in 1,5kW of 3 kW. De ultra-low glare MONACO zijn bijzonder geschikt als gebruik in de commerciële centra. Ze kunnen grote oppervlakken verwarmen, zowel binnen als buiten en dit met veel minder licht (ultra-low glare) dan je zou verwachten van deze krachtige (leverbaar in 1,5 kW – double :3kW – triple : 4,5kW) infraroodstralers.

RIO GRANDE wordt door zijn elegante uitvoering en zijn weerbestendigheid vaak gekozen in de horeca en dit zowel in- als outdoor. De toestellen zijn bijzonder geschikt in combinatie met zonneschermen of in rokerige area. De Rio Grande geeft onmiddellijk warmte, is leverbaar in 1,5 kW – 2 kW en 3 kW. Bahama, Monaco en Rio Grande zijn allen leverbaar in 4 kleuren : wit, zwart, titanium en antraciet én bedienbaar met afstandsbediening.

Voor elite of VIP omgevingen wordt indoor vaak de ECLIPS aangeboden. Door zijn zwarte NO GLARE uitvoering verdwijnt dit toestel volledig in het interieur en dit met een warmtedekking van maar liefst 6 x 4 m2.

Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden