Kantoor

 
 

Ongetwijfeld kent u de plafondtegels 60×60 die de grote landschapsburelen typeren. Diezelfde tegels kan u niet alleen als verlichting maar zelfs als verwarming installeren. Met een eenvoudig plug & play systeem combineert de SIRIUS reeks thermische isolatie, uw verwarmingssysteem én de elektrische aansluiting. Het resultaat is een mooi egaal plafond (u kan de verwarmingstegels niet onderscheiden van de neutrale tegels), comfortabele en gelijke spreiding van de stralingswarmte, kortom een kantoor waar het aangenaam werken is. Indien het plafond afgewerkt wordt met gipsplaaten kan u met het plug & play systeem van de ORION eveneens isolatie en verwarming combineren. In dat geval rust de Orion module gewoon op de balken van het gipsplafond of op de gipsplatenhangers.

U hoeft uiteraard ook niet het volledige plafond te vernieuwen indien dit niet opportuun is. Met de PANELWAVE tegels 60 x 60, installeert u de verwarming daar waar nodig.

Wenst u uw kantoor of onthaal op te smukken dan kan u beslist in de PICUTRE HEATING reeks uw gading vinden. De body bestaat uit een geperste plaat van LAVA stenen met een verwarmingskabel ertussen. De verwarmingsplaat verspreid een aangename gelijkmatige warmte. Op de voorkant wordt een foto geprint die zowel abstract, kunstzinnig of eigentijds kan zijn. Ook een EIGEN FOTO is mogelijk.

U vindt alle mogelijkheden in onze catalogi. De area van het onthaal is vaak moeilijk te verwarmen omdat er veel passage is. Het is ook niet economisch om de volledige ruimte te verwarmen terwijl bijvoorbeeld enkel de onthaaldesk bemand is. In dat geval kan de ECLIPS of BLACK DELUXE of HEATSTRIP de juiste oplossing zijn. De Eclips behoort tot de ZWARTSTRALERS (NO GLARE) midden golf stralers. Deze reeks werd ontworpen met een keramische verwarmingstechnologie die beschouwd wordt als een van de meest energie-efficiënte vormen op de markt. Het zwarte toestel oogt ook mooi, ideaal voor commerciële en horeca toepassingen.

Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden